Äventyrshunden Diesel

onsdag 12 december 2012

Mingelhunden

Ikväll har jag varit kuttersmycke åt matte när vi först var på bokreleasefest och sen gled vidare till skidskytteavterwork. Jo, ni läste rätt. Skidskytte. Fast inomhus. Jag tyckte det var jättekonstigt så jag gjorde mitt bästa för att störa matte när hon skulle skjuta i simulatorn. Fast då kan hon ju skylla på mig att hon bommade alla skott.. Ja just det ja, vi åkte tunnelbana också för att komma till den stora huvudstaden. Det var andra gången i mitt liv. Annorlunda onsdagkväll minsann!

Dags att gå på tuben

Oj, här i stan var det mycket lukter minsann!
Intressanta skvallernyheter må jag säga..

På skidskytteafterwork är hundar välkomna! 

Matte siktar ganska dåligt,
kan bero på att jag hänger i bakhasorna på henne...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.