Äventyrshunden Diesel

söndag 16 december 2012

Hemma hos min stora kärlek

Ikväll var matte och husse på galej i den stora staden, jag fick inte följa med. Men det gjorde inget, för jag fick vara hemma hos min stora kärlek REKA! Fattar ni, jag var hemma hos henne! Jag avancerar mina chanser framåt till att skapa valpar med henne!

Tyvärr tyckte Rekas matte och husse att det inte skulle bli några valpar, så de splittade mig från henne. Hon på övervåningen och jag i biorummet. Vilket fick mig att vara olycklig och mest sitta och yla mot övervåningen och störde mest i filmen som Sofia och hennes Jonas försökte titta på. Men vad ska man göra när man är kär då?

Min matte tror att jag har förbrukat mina chanser att få vara där igen och bli hundvaktad...

Hela högen på kvällspromenad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.