Äventyrshunden Diesel

måndag 13 maj 2019

Dogparkour-måndag

Vi tränar vidare med dogparkouren och försöker få till det sista på intermediate level nu. Här är dagens filmer.

Här tränar vi på att runda något från 1,5 meter avstånd, just i den här videon tyckte jag det var bättre att pinka på skylten än att runda i första hand... En kan inte alltid göra som matte säger, ibland måste en få göra som en vill! Matte skrattar ju iallafall, tänker att det är ett bra tecken ändå?!

Men vi fick till rundandet ändå, på tre olika hinder.... Om än lite motsträvigt från min sida ibland... Och min matte har grava problem med att lyckas filma och träna mig samtidigt, därav lite filmer upp och ner osv... Ni får stå ut!
Nästa dogparkour move var att hoppa mellan två hinder i samma höjd eller uppåt.


Nästa move var att hoppa över något som hade olika underlag före och efter hindret, jag valde att hoppa över en pinne från gräs till grus.


I nästa film visar jag Balans, där ska man balansera på något smalt och sen vända 180 grader på det smala. Plättlätt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.