Äventyrshunden Diesel

onsdag 1 maj 2019

Näräventyr på 1 maj

Idag, den 1 maj, när en egentligen ska protestera mot något så hängde jag med min matte och koncentrerade mig på annat än att demonstrera. Jag bara njöt av att vara utomhus. Tillsammans med mattes kompis paddlade vi över till grannön Tynningö och upptäckte vandringsleden på ön. Jättefin natur och vi gick längs en sjö och en å som liksom låg på ön i havet. Jag var glad som en lärka, busade med kajakfribban, badade magen och nosade på varenda rot som fanns längs stigen.

Vi träffade bara vänliga människor som visade oss rätt när vi eventuellt hade gått lite vilse...

Supernajs dag! Sen paddlade vi hem och först då kom regnet, en kort skur som inte gjorde så mycket för havet var helt lugnt så det var mysigt att paddla.

Det här är Sandra, henne gillar jag jättemycket.
Men jag gillar inte när hon paddlar före matte och mig, då blir jag
alldeles kållrig i kroppen och ylar för att tala om att det inte är okej.
Jag vill vara först när vi paddlar. Så det är därför jag sitter på mattes framlucka,
då ser jag allt före henne och är liksom först! 

Liten vandringsvilopaus vid Stora Maren,
insjön på Tynningö som man vandrar längs. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.