Äventyrshunden Diesel

måndag 27 maj 2019

Mattes nya bok!

Min matte är igång med sin femte bok nu. Denna gång ska det handla om skärgården. Väldigt roligt tycker jag som får hänga med när hon ska reka stigar på Stockholms skärgårds alla öar. Vi har väldigt roligt hon och jag tillsammans. Vi brukar börja våra arbetsdagar med att vi tar vaxholmsbåten eller kajaken ut till en ö. Sen springer vi runt på ön hela dagen på fina stigar. Eller jag springer, matte cyklar mountainbike. Fikar på nån mysig klippa med äventyrsgotta till mig och sen skuttar vi vidare. Arbetsdagen slutar med att vi tar båten hem, då vilar jag lite medan matte knappar på sin dator. Tror hon skriver själva texten till boken då....

Jättekul har vi! Älskar när matte gör böcker! Jag får se så mycket nya roliga platser i fin natur! Yippi för min matte som har världens bästa jobb!

Jag får ofta vara fotomodell när
bilder till boken ska tas... 

Såhär bra har vi det på våra arbetsdagar, min matte och jag!
Här är vi på Gålö havsbad! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.