Äventyrshunden Diesel

onsdag 29 december 2010

Glädjespridare

Jag tänkte att jag skulle bjuda på en liten filmsnutt från kajaksemestern i somras. Ifall ni har tröttnat på mörker, snö och kyla så kan ni få lite glädje tillbaka genom att kolla på den här filmen. Det blir mycket bättre om ni har på ljudet på datorn! Matte och husse har kollat på den 100 gånger säkert nu och de skrattar lika mycket varje gång! Kul att jag kan glädja dem! De säger att det är det bästa klipp de har på mig och kallar mig för filmstjärnan...
Nej, det är inte snabbspolat, jag är sådär tokig! :)

2 kommentarer:

  1. Härligt! Började längta till sommaren!

    Emma& Arrac

    SvaraRadera
  2. Tänk vad lättroade de är de där 2-benta, men vi håller med, du ser rolig ut och ser ut att ha roligt.
    Kram Donna & Rita

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.