Äventyrshunden Diesel

måndag 20 december 2010

Hundmässa

Ojojoj, vilken söndag det var igår. Matte var på Stockholms Hundmässa och spanade in roliga och udda hundprylar och freestyle-tävlingen.  Man skulle ju kunna tro att eftersom det är en hundmässa så skulle jag få följa med, men icke. Bara hundar som tävlade fick vara inne på mässan. Så jag fick hänga med husse hela dagen. Husse gjorde sitt bästa för att roa mig med snöbollskastning och snöpulsning i skogen, men jag saknade matte hela tiden. Jag glömde bara bort matte en kort stund när husse frestade med hamburgare...
Matte filmade alla ekipage på freestyle-tävlingen för hon ville ha lite inspiration om vad hon kan lära mig. Vi har kollat på filmen tillsammans och matte har lovat att lära mig en hel drös med nya tricks!

Efter mässan blev vi bjudna på middag av våra bästa vänner som bor i närheten av mässan. Hos dem bor även en katt som heter Cornelis. Jag har lite respekt för honom, jag tycker han är lite oberäknelig och han försöker hela tiden provocera mig. Men jag skötte mig bra och höll mig mest i husses knä, för där är det tryggt och säkert. ..!

Jag var helt slut när vi åkte hemåt efter att ha längtat efter matte hela dagen och dessutom hållt koll på katten hela kvällen. Jag intog en skön position i bilen på vägen hem och rörde inte en fena förrän vi var hemma på min gata.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.