Äventyrshunden Diesel

söndag 26 december 2010

SNÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Åååh, jag har varit på landet nu på juldagen och annandagen och jag har aldrig sett så mycket snö på ett och samma ställe i hela mitt hundliv! Matte sa att det var till höften på henne på vissa ställen, vilket innebär att det var låååååångt över mina öron ibland... Tur att det var fluffigt champagnepuder, annars hade jag inte kommit någonstans. Då hade matte fått bära mig runt på promenaderna. Jag skuttade allt vad jag kunde men inte gick det speciellt fort inte, och ibland var enda sättet att ta sig fram att åla under snön.  Men lyckliga blir jag och matte av snö! En som var mindre glad var husse som åkte på vinterkräksjukan och missade vårt puder-race i skogen! Matte säger att hon väntar på att baskiluskerna ska inta hennes kropp inatt... Frågan är vem som ska promenera med mig imorgon?


Snö-tok!


En teknik jag hade var att boxa mig fram, men det var inte särskilt effektivt...


Jaga möss som sprang under snön var en viktig uppgift som jag tog på mig...


Åååhej!


De två sekunderna jag var inne ville jag bara ut igen..!
Yihaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.