Äventyrshunden Diesel

torsdag 30 december 2010

Rumpan först!

Matte har fått tips från Emmas Hundreda hur jag ska träna på att få lite mer kontroll på min rumpa. Det är bra att ha om vi ska träna lydnad senare i min karriär. "Klossen" var första tipset. Då ska jag ha framtassarna på en liten pall och sen strutta runt med bakdelen. Det var inga problem för mig alls. Jag fattade direkt vad jag skulle göra. Matte var utrustad med korv och klicker och då kan jag prestera de mest fantastiska moves för henne! Emma tipsade också om att träna mycket på att backa. Vi har tränat en del på det, men inte så värst mycket. Men nu bestämde matte (helt utan att fråga mig vad jag tyckte om saken) att vi ska träna så mycket på att backa att jag nästan glömmer bort hur man gör när man går framåt... Hrmpf..

2 kommentarer:

 1. Hihi vad roliga ni är! Älskar ditt engagemang :D Kört hårt med träningen! Det finns lite "men" i kloss träningen vad gäller att man som förare har koll på alla delarna och inte blandar ihop dessa som tyvärr många gör! Om du inte redan har gjort det så har jag en film under kategorin "månadens tävling" Den första tävlingen jag hade. Jag tränar med Arrac och har lagt till små korta instruktioner i text samtidigt. Jag har delat upp steg 1 och 2 där ;)

  Lycka till!

  Gott Nytt År!!!

  Emma & Arrac
  www.hundreda.se

  SvaraRadera
 2. Nu har vi kollat på filmen på Hundredas hemsida. Matte konstaterade att vi har en del att träna på! Men matte och jag gillar utmaningar, så nu kör vi!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.