Äventyrshunden Diesel

söndag 5 december 2010

Adventspromenad i Waxholm


Idag har jag skuttat runt i skogen på Bogesundslandet nära Vaxholm. Det var så härligt att få springa lös i skogen med all fluffig snö. Jag bara sprang runt med ett stort smajl! Jag hade aldrig varit i den här skogen förut, så det var en massa nya lukter som var väldigt intressanta! Detta betydde att blev mycket inkallingsträning för matte och husse. Jag kom som så fort jag behagade när de visslade, beroende på vilken lukt jag var upptagen med i näsborrarna.... Det var så skönt att få vara friiiiii! Om du frågar mig så
har det har varit alldeles för många koppelpromenader i stan den här veckan.
Jag hade extremt svårt att sitta still för att posera för fotot vid havet...

Efter den härliga promenaden besökte vi julmarknaden i Vaxholm, mindre kul då jag fick gå i kort, kort, kort koppel igen. Och inte en enda hund fick jag hälsa på fast det var så många som verkade trevliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.