Äventyrshunden Diesel

torsdag 9 december 2010

Så här går det...

                             ... om man är ensam med husse hela dagen....
Husse klippte mina klor men råkade klippa lite för långt ner i pulpan. Vet inte om han var lite yr av febern han dras med, för han brukar vara väldigt gentil när han klipper mina klor. Duktig som jag är så rykte jag till lite bara, men det blödde desto mera. Nu har jag fått ett snyggt, lite juligt, bandage. Matte säger att det ska vara kvar över natten. Hmm, får se hur det blir med den saken. Det känns så konstigt att gå med den där grejen på tassen. Jag måste liksom lyfta tassen högt, som om jag kliver över stora stenar med ena baktassen... Matte säger att jag inte behöver det, men jag tror att jag bestämt måste göra det. Den stora frågan är om husse får klippa mina klor igen. Ska verkligen tänka över den saken... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.