Äventyrshunden Diesel

måndag 13 december 2010

Tidigt i morse...


... fick jag och storebrorsan följa med matte på en lååååååång skidtur. Det var så härligt att få sträcka ut benen ordentligt. Vi åkte runt en sjö och där fick jag och Champis rusa runt matte hur mycket vi ville. Jag och brorsan turades om att jaga varann i den djupa snön. Han fick hela tiden försprång eftersom han är lite högre än mig. Jag sjönk ner tll magen och fick göra höga skutt för att ta mig framåt.

Här är jag faktiskt före Champis,  jag passade på att finta honom när han stod och luktade på en smarrig lukt längre bort.


Det fastnade en hel del snö i våra tassar, så det blev många stopp för oss då vi fick rensa maskineriet.


En av mina specialitéer är att lägga mig mitt på spåret, och då extra ofta i nedförsbackar. Matte gör så snygga insparillos när hon försöker väja för mig då hon kommer i full careta...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.