Äventyrshunden Diesel

måndag 20 december 2010

Måndag

Idag var matte och jag uppe alldeles för tidigt om du frågar mig. Dessutom så skulle vi ut och åka längdskidor sådär tidigt också. Hmmm, jag behöver sovmorgon. Men jag kom igång efter ett tag, det var ju så mycket snö överallt att jag inte kunde undgå att bli glad! Hade vissa problem dock med all snö som fastnade i pälsen. Päls är bra för att det värmer kroppen, men när det blir knytnävsstora snöbollar som envist hänger efter en hur fort man än springer så önskar jag att jag hade lite mindre päls...
Det blev löpträning med vikter kan man säga.

Efter kraftansträngningen i skidspåret bjöd mattes moster på lunch på Ulriksdal Trädgårdscafé. Matte hälsar att hon verkligen kan rekommendera deras vegetariska buffé som serveras på vardagar. Det bästa med det cafét var att jag fick följa med in! Det fanns en speciellt reserverad hundplats åt mig. Sånt gillar jag! Tack moster för en trevlig och god lunch! Jag gillar min moster, hon har så glad och rolig röst, så jag blir alldeles till mig när jag träffar henne.


Mosters benvärmare var goa att ha som huvudkudde..

1 kommentar:

  1. Svar: Vi har fått backat i träningen.
    Jag gick lite för ivrigt fram.
    Så nu håller vi på och jobbar med gripandet igen.
    /Frasse

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.