Äventyrshunden Diesel

måndag 13 december 2010

Lucia-fika

Idag är det ju Lucia, så jag tog med mig matte och husse till hundcafet, och bjöd dem på juligt fika. Många  julpyntade hundar hade tänkt samma tanke som jag, men jag fastnade speciellt för Cinna. En väldigt trevlig aussie-tjej som var såååå snygg. Hade det inte varit för att vi var tvungna att vara kopplade i cafét så hade vi rivit hela haket!

Husse bjuder på julgott!


Det låg julklappar under granen och jag var så snabb att norpa den som luktade godast,
att jag blev alldeles suddig på bilden.
  Caféägaren sa att julklapparna var till hundarna, så jag tog med mig den hem!

Här hittar ni fler foton från UHAC´s luciafirande.
Om ni vill se hur Cinna såg ut så finns hon på bilden under mig.
Och mig hittar ni på den 4:e bilden uppifrån.

Vill ni läsa mer om Cinna, så hittar ni Cinnas blogg här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.