Äventyrshunden Diesel

lördag 18 december 2010

Härlig snö-promenad!

Idag följde jag med matte och husse när de skulle lämna en tvättmaskin på matte och hennes systers landställe. Jag blev väldigt glatt överraskad när jag hoppade ut från bilen varpå jag upptäckte att vi var på landet! Alla vi tre tog en promenad runt sjön i för mig mag-hög snö. Jag fick skutta för att ta mig fram, blev lite jobbigt efter ett tag. Då gick jag bakom matte i hennes spår. Men mest var jag bara lycklig av att vara i min favoritskog! Jag sprang runt med ett stort smajl hela tiden, och kände mig allmänt busig och olydig! Jag var utan matte hela dagen igår då jag fick vara hos min storebrorsa, så idag var jag extra mattekär och följde henne väldigt noga och släppte henne aldrig ur sikte...

1 kommentar:

  1. Hej hittade er sida genom Yvonnes (skogslufts blogg). Va fin han är Diesel. kommer han från Molarogårdens kennel?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.