Äventyrshunden Diesel

söndag 12 december 2010

Nattgäst

Inatt ska min storebrorsa sova hos oss. Först var jag lite skeptisk till att han skulle vara på mitt hemma-revir, men matte och husse var så glada att han var här, så då bestämde jag mig för att jag också skulle välkomna honom här hemma. Vi gick en kvällspromenad tillsammans och när vi kom hem fick vi middag. När vi äter middag ihop så gäller det att äta upp så fort som möjligt, för man vet inte om brorsan tänker sno ens mat....Sen tränade vi lite med matte. Ikväll var det tass-target på schemat. Matte lägger ut en liten, liten bit matta som jag vet att jag ska sätta tassen på. Jag och matte försökte även lära brorsan, och han var väldigt läraktig! Han tittade ingående på mig och sen försökte han härma! Jag är så stolt över min storebrorsa! Som belöning fick vi varsitt smaskigt ben.


 Det här är min storebrorsa, Champis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.