Äventyrshunden Diesel

måndag 27 december 2010

Träningspass 2 i blogg-apport-tävlingen

Jag och matte tränar vidare i Hundredas blogg-apport-tävling. Vi har fortsatt med att hämta bollen och lämna i mattes hand. Idag märkte jag att matte sa till mig att jag skulle "hämta bollen" i början, det sa hon inte förut. Jag försöker ibland att bara ta upp bollen och släppa den på en gång, men då har jag märkt att jag inte får något smaskigt godis... Det får jag bara om jag släpper bollen i mattes hand när hon säger "loss". Jag tycker faktiskt att det är ganska kul fortfarande! Hör och häpna, jag sa precis att apportering är ganska kul! När matte lägger bollen en bit bort nu så rycker det i mina bakben för jag vill bara springa och hämta bollen på en gång. Idag fick även trasan vara med i vår apport-lek.2 kommentarer:

  1. Skitkul med så många videoklipp :) Ni är jätteduktiga och jag framsteg hela tiden! Super!

    SvaraRadera
  2. Juste det är jag som skriver - Emma & Arrac

    www.hundreda.se

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.