Äventyrshunden Diesel

söndag 12 december 2010

Ny blogg-tävling

Emmas Hundreda har utlyst en ny blogg-tävling, den här gången gäller det att apportera in så många olika föremål som möjligt. Detta blir en riktig utmaning för mig. För det första så tycker jag inte att apportering är sådär superkul, men sen så måste jag förmodligen lära mig att skilja på alla de olika sakerna jag ska apportera... Hmm, får se hur det här går... Matte lovar att hon ska försöka få apportering roligt.. Jag har bestämt mig för att ge henne en chans. Hon får till sista januari på sig.

1 kommentar:

  1. Det viktigaste är att ha kul! Tävlingarna är till för att sporra hundägare att träna och ge tips på olika typer av aktivering. Och det viktigaste av allt är att ha KUL!!!

    Kör så det ryker :)

    Emma & Arrac

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.