Äventyrshunden Diesel

söndag 2 januari 2011

Gott Nytt Hundår!

Vill önska er alla ett gott nytt hundår. Hoppas ni får göra lika många roliga saker som jag ska få göra i år.
Hoppas också att ni inte blev för rädda för raketerna på nyårsafton, gör som jag, ignorera dem och spåra rådjur istället. Mycket roligare, jag lovar!  
Jag har varit på landet igen med husse och matte, och den här gången var det ÄNNU mera snö än i julas. Jag tyckte ett tag att det ända vi gjorde var att skotta snö så att vi kunde komma in och ut ur huset... Matte tyckte det var jättebra att vi gjorde promenadgångar i snön, för då kunde vi träna på att backa där. Jag hade som inget annat val än att gå bakåt när hon gick framför mig. När jag sedan fick massa glada tillrop och julkorv så visade jag upp en extremt snygg back-teknik.

Ibland tyckte jag att det var lite drygt med de där höga snövallarna och promenadgångarna, jag såg ingenting ifall jag inte sträckte mig upp på vallen.... Inte lätt att ha så korta ben som jag har.... Fast jag har å andra sidan väldigt smidiga och snabba ben, även om de är korta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.