Äventyrshunden Diesel

måndag 10 januari 2011

Klicka in tandborsten?

Japp, vi leker vidare i Hundredas blogg-apport-tävling. Idag gjorde vi något svårt. Jag gillar ju inte att borsta mina tänder alls faktiskt, men det måste jag ändå göra en gång i veckan. Och nu tyckte matte att nästa sak som jag ska lära mig att apportera skulle vara en tandborste? Hmmm, hur tänkte hon nu? Att jag skulle tycka det var kul att apportera tandborsten som jag hatar i vanliga fall? Men matte lurade mig, hon tog fram mitt nya  favvo-godis och jag sålde ut mig totalt..... Och tamej tusan, det var rätt skoj att hämta den där tandborsten.. Till slut ville jag verkligen att hon skulle plocka fram den bakom ryggen så att jag fick bita lite i den. Matte hade 3 godisar åt gången och sen var det en lååååååång tråkig paus på 2 minuter som aaaaaldrig ville ta sluuuuuut, innan hon trollade fram 3 nya godisar och så körde vi igen. Men när jag tänker efter så är det perfekt, för då hinner jag inte tröttna på apport-leken. Matte funderar på om hon är helt galet fel i tajmingen med klicket ibland eller om det är ljudet som inte synkar?? Jag skiter i vilket, bara jag får mina godisar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.