Äventyrshunden Diesel

lördag 22 januari 2011

Ny skog!

Idag har jag och matte varit i Tyresta Nationalpark och åkt längdskidor. Det är en skog jag inte varit i förut, så självklart har jag doft-kategoriserat hela skogen nu! Det var ganska mycket folk där, men matte litade på mig och hade mig lös emellanåt och jag skötte mig exemplariskt och lyssnade på alla hennes kommandon. De flesta vi mötte blev nog imponerade av mig för jag hörde hur de viskade; "Men ååååå så söööt hund!" " Oj, vad den var lydig..." och så vidare. Jag fluffade upp svansen och sträckte på mig lite extra och matte log inombords och tackade sin lyckliga stjärna för att jag visade upp min bästa sida just idag och just då.

Visst poserar jag snyggt i solnedgången?

Matte bjöd på varm choklad och godisben i fikapausen.

Det är roligt att dra,
men här har jag en liten paus
så att matte kan föreviga mig i Tyresta Nationalpark.

Vill ni läsa mer om mitt och mattes äventyr idag kan ni gå in på http://blog.52adventures.se/, där skriver matte lite mera om vår dag.

2 kommentarer:

  1. Va härligt det ser ut, längtar redan till nästa vinter när Cinna är tillräckligt stor att hon kan dra runt i skidspåren! Har en jättetenta nästa måndag(31:a)och går till 16 flesta dagarna den här veckan, men är ledig fredag samt helgen. har ni möjlighet att ses då?

    SvaraRadera
  2. Eventuellt kan vi ses på fredag, ska kolla lite hur det ser ut med planeringen, jag återkommer under veckan!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.