Äventyrshunden Diesel

tisdag 25 januari 2011

Lugn och fin

Idag har matte och jag varit och lunch-shoppat på stan. Matte skulle kolla på nya vandringskängor eftersom hon ska gå Fjällräven Classic i sommar. Jag fick följa med in i butiken och vara smakråd. Matte tyckte att det var ett alldeles ypperligt tillfälle för mig att träna på att vara passiv och ta det lite lugnt fast det händer saker runt omkring mig. Jag som tycker det är så himla svårt! Det gick sådär i början, då ville jag gärna kvalitetskontrollera lädret i de kängor som matte provade. Men efter att ha parkerat en stund i mattes knä och blivit lite klappad på magen så tröttnade jag på att vara smakråd och la mig gäspandes ner bredvid och slumrade lite. Det blidde inga kängor för matte idag,  trots att hon provade varenda modell som fanns i hela butiken, hon måste fundera lite till sa hon...

2 kommentarer:

 1. härligt får man ha vovven i butiken? det måste jag prova:)nästa vecka går jag till 16 varje dag plus att jag jobbar helg:( men veckan därpå så är jag mer flexibel, vi kan väll höras då:) Hörde att ni går på kurs tillsammans med Ulrika och Darnel, Ulrika går i min klass!

  SvaraRadera
 2. Haha, vad roligt att du känner Ulrika! Världen är liten ibland!:)
  Jag ringde till Alewalds Uppsala och frågade om jag fick ha med mig vovven in och det var okej! Så testa du med! Bra träning för hundarna!
  Näst-nästa vecka är jag bortrest hela veckan, så det får bli veckan efter det, alltså vecka 7 då. Herregud, vad svårt vi har att få ihop det! Om vi har tur kanske vi ses till midsommar!;)
  Förresten, jag var tvungen att hoppa av luktdiskrimineringskursen på UHAC eftersom jag var bortrest större delen av gångerna... Visst skulle du gå där med Cinna?

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.