Äventyrshunden Diesel

måndag 3 januari 2011

Roliga pennor

Jag och matte tränar vidare i Hundredas blogg-apport-tävling. Idag plockade hon fram en penna och av någon anledning tyckte jag att den var jätterolig! Kanske för att matte först satt pch pratade med pennan med rolig röst och helt struntade i att jag också ville veta vad hon höll på med... (Matte sa att det var tur att vi var hemma så inte grannarna såg henne, för då hade hon troligen blivit vräkt för märkligt beteende...) Sen gjorde matte som hon har fått lära sig av Emma och använde klickern för att göra pennan extra intressant. Först fick jag klick och godis när jag bara nosade på pennan och sen när jag tog tag i den. Jag fattade ju snabbt eftersom jag kände igen det här från när vi höll på med trossen i höstas på Emmas kurs. Nu gick det snabbt! Matte la pennan på golvet och jag plockade upp och gav till matte. Matte kastade iväg pennan och jag gick och hämtade pennan och bar tillbaka till matte utan ett endaste tugg! Matte sa att hon var världens stoltaste matte! På bara 10 små godisar och ca 2 minuters träning så fattade jag det här! Tyvärr finns det inte på film. Men nu har vi redan lagt in pennan med bollen och trasan som jag ska hämta när matte säger rätt ord och det gick hur bra som helst! Matte bara pyser av stolthet över mig idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.