Äventyrshunden Diesel

söndag 16 januari 2011

Min födelsedag!

Hipp hipp hurra för mig för jag fyller 2 år idag! Det firade jag bland annat med att ta den längsta sovmorgonen i hela mitt två-åriga hundliv. Inte förrän matte började prassla med paketpapper vid 11-snåret så sträckte jag gäspande tassarna i vädret och sedan masade jag mig upp ur sängen för att ta reda på vad hon pysslade med.
Jag var hos mattes bus-roliga lillasyster igår hela dagen och halva natten för matte var på möhippa och roade sig. Matte hade väl trott att hon skulle vara tröttast av oss två idag, men så var det inte. Hon undrade vad jag och lillasyster hade gjort egentligen eftersom jag var så seg idag....?

Jag har iallafall haft en jättebra födelsedag. Matte och jag har busat massor och tränat på roliga saker, gått två långpromenader, haft brottningsmatch på vardagsrumsmattan, och så har jag fått öppna paket. Jag är väldigt nöjd, förutom att husse inte är hemma och firar med mig. Han är i alperna och åker skidor hela veckan, och jag saknar honom jättemycket. Jag kan knappt bärga mig tills han kommer hem så att jag får visa mina presenter jag har fått!


Är det jag som är liten,
eller är det paketet som är stort?

Har du fotat klart matte?
Får jag öppna paketet nu?

Det luktar gott ur det här paketet.

Aussie till mini-aussien!
Lite prassel-film

4 kommentarer:

 1. Grattis Diesel!!

  SvaraRadera
 2. Grattis Diesel! jag går till 12 tisdag och fredag, ngn dag som passar er för en promenad?

  SvaraRadera
 3. Tisdag skulle passa oss fint för en promenad!

  SvaraRadera
 4. Åh Grattis i efterskott Diesel!
  Voffar från Donna & Rita

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.