Äventyrshunden Diesel

tisdag 4 januari 2011

Vilodag

Skit-trist dag idag. Matte hade fått för sig att jag skulle ha vilodag från allt tränande idag. Jag försökte mitt bästa att få igång henne med olika aktiviteter. Jag hämtade trasan och buffade med den i hennes knäveck. Jag försökte med skunken och tvättbjörnen i munnen att se mitt allra sötaste ut. Jag hoppade upp med tassarna i hennes knä. Jag pep mitt allra ömkligaste pip. Jag smög iväg och låtsades göra otyg. (Då kom hon i och för sig efter mig och kollade vad jag höll på med) Jag stirrade henne stint in i ögonen. Jag hämtade hennes strumpa och hennes högersko, och DÅ fick jag iallafall med henne ut på promenad i skogen. Det var skönt att få sträcka ut benen extra långt och jag sprang av mig min allra värsta överskottsenergi. Men annars en mycket tråkig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.