Äventyrshunden Diesel

måndag 3 januari 2011

Vasaloppsträning

Jaha, min matte gjorde något korkat på nyårsafton, hon anmälde sig nämligen till Vasaloppet.... Helt spontant och alldeles väldigt ogenomtänkt. Så nu blir det massor av skidträning för mig och matte. Det är mycket roligare att åka skidor med matte än att gå promenad, för matte är så mycket snabbare på skidor än till fots, vilket gör att vi hinner vi se mer av skogen på våra lunchpromenader. Men jag undrar om matte har förstått att jag inte kommer att få åka med henne i Vasaloppet?? För nu får jag dra runt henne i spåren och det kommer jag inte att göra i själva loppet.. Ska nog ta mig ett snack med henne om det här... Matte svarar med att hon tycker att det är konstigt att det inte finns hund-vasan, för det finns ju kortvasan, tjejvasan, skate-vasan och massa andra vasor, så hon hoppas väl på att till den 27 februari så har de ändrat reglerna så att jag kan dra runt henne i Gustav Vasas spår...

2 kommentarer:

 1. :O

  Du är ju galen ;)

  Lycka till!
  Emma & Arrac

  SvaraRadera
 2. Inför genast en Hund-Vasa. En sån duktig matte du har Diesel. Måste vi kolla TV'n och se om vi ser din matte.
  Kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.