Äventyrshunden Diesel

måndag 10 januari 2011

Nya lärdomar..

Jag glömde ju berätta igår att jag har bekantat mig med en ny typ av säng på vår fjällresa, nämligen våningssängens vara och icke vara. Jag tyckte det var en väldigt konstig företeelse. Jag kom ju inte åt matte när jag ville hoppa upp på morgonen och gosa med henne som jag brukar göra. Jag försökte att komma åt henne genom att först hoppa upp i husses säng och sedan sträcka mig och kika över kanten, men jag kom inte tillräckligt nära... Tur att husse vaknade till och kunde lyfta upp mig till matte. Men sen fick jag inte gå ner när jag ville, utan matte var tvungen att gå upp först för att kunna lyfta ner mig. Mycket märkligt grej, förstår inte alls vad våninssäng ska vara bra för.

Sen har jag lärt mig att hjälpa matte med lite nyttogrejer, svettiga strumpor har jag ju redan berättat om. Matte har någon tanke om att jag ska lära mig att stoppa dem i tvättkorgen. Men igår fick jag även hjälpa henne att öppna en ny tandborstförpackning. Hon tycker alltid att det är så svårt att få upp de där jäklans förpackningarna och att det är så onödigt att det ska vara så svårt. Men så kom matte på att jag är ju väldans bra på att öppna förpackningar, så jag fick hjälpa henne igår när hon skulle ha fram en ny tandborste. Och det tog ungefär 2 sekunder så var tandborsten framme ur förpackningen! Lätt som en plätt! Gott att kunna vara lite behjälplig för matte!

2 kommentarer:

  1. Å va kul att vi ska gå på samma kurser! Vill jättegärna spåra med er, blir så mycket roligare om man är fler. Har tenta på måndag så lite fullt upp men vi skulle kanske kunna ses veckan efter med hundarna?

    SvaraRadera
  2. Klart vi kan ses nästa vecka, lycka till på tentan!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.