Äventyrshunden Diesel

onsdag 19 januari 2011

Underbart härlig dag!

Åå vilken fantastisk dag jag har haft idag! Matte bestämde sig för att ta med mig på en lång skidtur, 2 mil blev det totalt. Och jag behövde inte dra matte förrän på slutet, de sista 3 kilometrarna. Jag fick mest springa fritt och snosa på alla nya lukter som har kommit fram under den smältande snön! Det var så fint där vi åkte, kändes som om vi var i fjällen nästan. Och i fjällen, där gillar jag att vara, precis som matte. Jag var superduktig och höll mig intill matte hela tiden, men inte för nära så att jag trampade på hennes skidor. Sista biten när jag fick dra blev jag så glad av få göra det så det gick otroligt snabbt! Jag sprang för allt var jag var värd och matte var så stolt över mig. Vad matte inte visste var att det gått en löptik framför mig sista biten i spåret och det var till henne jag ville fort som attan. Matte fick inte reda på detta förrän på parkeringen när vi kommit fram till bilen, då hon pratade med den snygga löptikens matte.... Men matte var stolt ändå över mig, för jag hade lyssnat på höger och vänster när det gick sådär fort så att vi slapp hamna på varsin sida om träd och annat bråte som var i vägen.

Jag njuter lite i solen, medan matte fibblar med kameran.

3 kommentarer:

  1. 2 mil! Vilket stenhårt gång ni är ihop! =)
    Superduktiga!!!

    SvaraRadera
  2. Tack tack! Men gissa om det har varit en trött matte och en lika trött Diesel idag...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.