Äventyrshunden Diesel

söndag 23 januari 2011

Playdate

Jodu, idag har jag aussie-busat med Arrac och Emma. Och det var röj vill jag lova! Alltså, jag är ju van att vara snabbast när jag träffar andra hundkompisar, men Arrac var snabbare än vinden! Jag blev smått frustrerad emellanåt och då slapp det ur mig ett och annat litet frustrationsmorr. Arrac är också en aussie, fast en av standardstorlek. Arrac väger 8 kg mer än mig, så min lilla kropp hann inte riktigt med i Arracs svängar alltid. Men överlag var Arrac en rolig prick att busa med! Och matte tyckte det var så himla roooooligt att få prata hund med Emma i flera timmar!
Matte har varit nervös för den här playdaten väldigt länge..... Emma är ju hennes hundcoach, så matte var nervös över att jag inte skulle sköta mig eller att hon skulle göra bort sig totalt och inte alls göra som hon lärt sig av coachen. Men jag tror att vi fick godkänt eftersom vi får komma tillbaka!

Väldigt fint väder på en väldigt fin promenad!

Aussie-bus på hög nivå!

Bus, bus och mera bus!
 Gå gärna in och kolla på Emmas blogg, hon har tagit jättefina foton på mig och Arrac från idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.