Äventyrshunden Diesel

måndag 17 januari 2011

Hämta posten


Nu har jag lärt mig att hämta posten! Emma, det här borde väl ingå i blogg-apport-tävlingen, eller?
Jag tycker iallafall att det är roligt att hämta posten, jag rusar ner för trappan och sen skuttar jag på matte så att hon ska skynda sig att få ut breven ur brevlådan så att jag kan få bära upp dem till vår lägenhet.

3 kommentarer:

 1. Självklart!

  Emma & Arrac
  www.hundreda.se

  SvaraRadera
 2. Va duktiga ni är!! =)
  Jag blir ltie nyfiken..ni verkar träna en hel del.. jobbar du natt och är lediga på dagarna?? Eller nåt liknande? :)

  SvaraRadera
 3. Det låter nog som om att vi tränar mer än vad vi gör! Vi tar alla små chanser vi får till att träna korta pass på allt möjligt. Jag har ett flexibelt jobb där jag till exempel kan ta en längre lunchrast och sedan jobba in det på kvällen. Diesel är med mig hela dagarna nästan så vi får mycket tid tillsammans och då måste man vara påhittig om man har en (mini-)aussie!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.