Äventyrshunden Diesel

lördag 14 januari 2012

Kärlek på Bogesund

Idag hade jag date med Reka och Elsa på Bogesund. Jag och matte mötte upp med Sofia och hennes ursnygga hundar. Sofia har vandrat mycket på Bogesund så hon fick guida oss idag. Det blev en kanonfin tur längs vattnet även om jag inte såg så mycket av omgivningarna. Jag var mest fokuserad på Reka, mitt livs stora kärlek. Jag försökte med alla slags medel att få göra valpar med henne. Och jag tror att om inte matte och Sofia hade satt stopp för det så hade jag nog lyckats! Jag kände ett visst gensvar i vissa lägen, även om hon nog mest tyckte att jag var lite väl påstridig. Men hon följde iallafall med mig hem sen! Så det måste ju ha varit betyg på att jag hade spelat några kort rätt idag?!

Reka och Elsa är inte bara snygga,
de har en djävulskt bra balans också! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.