Äventyrshunden Diesel

söndag 22 januari 2012

Buddha och jag

Kommer ni ihåg när jag var på topptur på Helags i påskas? Då när jag skar mig på mattes stålkanter på hennes skidor och min nya hundkompis Buddha räddade mig eftersom han hade med sig bandage och blodstopparpulver i sin klövjeväska? (Matte hade glömt det i sin packning) Just den Buddha har jag träffat idag igen! Vi gick en lång skogspromenad på Bogesundslandet och vi hade lika kul som sist vi sågs! Jag tror att matte, husse och Buddhas husse hade lika kul som jag för de snackade precis hela promenaden oavbrutet... Och så var det massa snö idag också, dubbelt så kul!

Vintrig skogspromenad med bästa Buddha

Passade på att köra lite styrketräning när jag sprang med Buddha
genom att lägga på extra vikt i form av  gigantiska snöbollar i hasorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.