Äventyrshunden Diesel

torsdag 19 januari 2012

För övrigt

Så var jag även på Freesyle-kurs igen på onsdagskvällen. Denna gång fick jag lära mig att låtsas-halta, backa under mattes ben och träna på att hur matte än stod så skulle jag ha fronten mot henne. Det var skitsvårt vill jag lova. Men att backa under mattes ben var hyfsat lätt ändå. Men jag tror att vi får öva haltningen lite mera.... Klurig grej det där, varför kunde jag inte få använda alla mina fyra tassar?

PS. Jag bestämde mig för att sova över hos farmor och farfar också när jag ändå var i Uppsala och hälsade på.

2 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen önskar helsyster Dior! idag blir vi 3 år! (Som numer bor nästan granne med dig -sthlm)

    SvaraRadera
  2. Hejsan Syrran!!! Om Dior läser den här kommentaren igen så får hon gärna kontakta mig på info@52adventures.se så att vi kan träffas och busa!!! Vore jättekul att ses!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.