Äventyrshunden Diesel

tisdag 31 januari 2012

Månadens utmaning har börjat!

Idag tog matte och jag oss an del ett i Hundredas månads-utmaning som går ut på att jag ska lära mig att apportera en korv  UTAN att mumsa i mig den direkt. Helt knasigt, jag vet. Matte och jag diskuterade länge hur vi skulle lägga upp det här, men till slut kom vi fram till att jag skulle börja med att försöka hålla i (utan att tugga) mitt "kurs-godis", alltså typ världens gottaste mjukaste ben som jag brukar få när jag har varit på kurs och om jag har varit duktig (vilket är för det mesta!). Det är lämpligt nog pakterat i en tättförslutande påse.

Går det att apportera dessa? 

Så det verkade som en rimlig början, och det gick ganska bra faktiskt. Vi tog då ett raskt gemensamt beslut att gå vidare och prova med knäckebröd som är det godis jag ofta får hemma när vi ska träna på saker, så det här var en svår utmaning. Kolla min film för att se hur det gick....Om ni undrar vad det är som låter i bakgrunden i första delen av filmen så är det bara några snickare som fixar något hemma hos oss... Jag börjar nästan tro att de där snickarna bor hos oss permanent... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.