Äventyrshunden Diesel

lördag 28 januari 2012

Luktdiskning?

Denna vecka är det fullt ös medvetslös! I onsdags var det freestylekurs och hela denna helg är det luktdiskrimininkdf... Ähum.. Luktdiskrmmnen... Men fasen va svårt det ska vara att skriva detta ord då...Luktdiskren... Skit oxå.. Alltså jag har varit på luktkurs! Med Hundreda. Alltid lika kul! Fika till matte och massor av godis och beröm till mig! Me like! :) Jag fick lära mig att skilja ut jordnötsoljelukt från två olika burkar där den ena var tom och den andra hade det jordnötsolja i sig. Först fick jag sniffa på plastmuggar men då tyckte jag att det var lämpligast att stämpla dem med mina ovanligt vassa tänder. Så matte bytte till glasburkar och då gick det bättre. Jag skötte mig galant, men när det var dags att lära sig att visa att jag fattat galoppen och sittmarkera när jag hittat rätt burk, då hade min hjärna kokat över för länge sedan och allt jag var intresserad av då var att slicka i mig så mycket olja som möjligt! Men allt som allt, är vi nöjda, både matte och jag. Egentligen var det ju husse och jag som skulle gå kursen, för att vi skulle ha något att träna på i vinter, han och jag. Men han var "tvungen" att gå på filmfestival med sin film som han gjort, och nu råkade han vinna med den filmen, så han är förlåten.

Hundreda-Camilla instruerar hur vi ska göra

Jag lyssnar med halva örat bara,
för här är jag lite småsur på matte
eftersom hon tyckte att jag skulle pausa
så mycket mellan luktningarna.. Skit-trist ju..

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.