Äventyrshunden Diesel

torsdag 26 januari 2012

Gårdagens freestyle

Som vanligt var jag alldeles för trött för att orka blogga igår när jag kom hem från Freestyle-kursen. Men nu har jag vilat upp mig så nu orkar jag. Det var väldigt skoj igår. Vi fick prova att göra trix i takt med musiken som vår tränare spelade. Jag höll på att skratta ihjäl mig åt matte, hon har verkligen ingen taktkänsla alls! Hehehe... Jag fick även börja öva på att backa runt matte, klurigt, eftersom jag precis lärt mig att backa rakt.... Sedan fick vi även prova på att börja jobba med rekvisita. Vår tränare Susanne och hennes Oscar visade vad man kan göra med en vanlig pall. Wow, vilka konster han kunde Oscar! När det var min och mattes tur så sa matte liksom inte vad jag skulle göra, så jag provade lite allt möjligt. Till exempel så testade jag att vända pallen upp och ner och krypa in i den. Och det var tydligen bra, för då fick jag massor av beröm och tonvis med godis!

Spanar in Oscar och Susanne som trixar med pallen..
Se och lär, viskade matte i mitt öra.

Ville du att jag skulle krypa in i pallen matte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.