Äventyrshunden Diesel

söndag 29 januari 2012

Att lukta sig till succé!

Fick inte med mig husse idag heller på lukt-kursen, fast han lovat att han skulle följa med. Husses film  kammade hem storslam på filmfestivalen i Stockholm igår och därför blev det en sen natt för honom där succén firades ordentligt. Så jag fick gå med matte igen och lukta mig till succé utan husse. Vi fick en trög start då jag hade lite koncentrationssvårigheter eftersom en löptik hade varit inne i kurslokalen bara minuter innan jag klev in genom dörrarna. Och då blir jag lite spak bara jag känner lukten av snygga tjejer. Men jag repade mig mot slutet och tyckte att det var riktigt kul igen. Matte kontrade med att öka svårighetsgraden med totalt sex glas på slutet, och dessutom ha mjölk som avledande manöver förutom jordnötsoljan. Jag tror att jag började fatta grejen, hoppas att husse vill öva med mig nu i vinter iallafall. Man kan säga att både och husse och jag har luktat oss till succé denna helg, fast inom olika områden! Han på röda mattan och jag i jordnötsbranschen.

Undrar om matte har gömt jordnötsoljan i det här glaset?
Foto: Emma Hammar www.hundreda.se

Oj, sex glas, det var många. Och dessutom mjölk i ett också...
Men det var inte det jag skulle markera...
Undrar om matte märker om jag slickar i mig lite mjölk, bara supersnabbt?
Men jag tror jag kan lista ut var matte har gömt jordnötsoljan iallafall...
Foto: Emma Hammar www.hundreda.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.