Äventyrshunden Diesel

lördag 22 januari 2011

Kräkis idag

Imorse var jag vrålhungrig och kastade mig över maten, för att 2 sekunder senare spy upp allt igen. Matte blev lite konfunderad, men jag försäkrade henne om att det inte var någon fara med mig så jag tog fram min tvättbjörn så att vi kunde busa lite.

Idag har jag fått vara hos farmor och farfar, för att matte hade något viktigt på jobbet som hon var tvungen att göra och då fick inte jag vara med. Hrmpff, vad kan vara viktigare än mig? Och på kvällen skulle hon ut och roa sig med lillasyster och gå på  italiensk restaurang och titta på Cirkus Cirkör. Så en heldag blev det för mig hos farmor och farfar. Det är alltid roligt att vara där, för då får man gå så många promenader på nya ställen med nya intressanta dofter. Och så får man alltid något alldeles speciellt gott i matskålen, det får jag aldrig hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.