Äventyrshunden Diesel

måndag 13 juli 2015

Hos hundvakterna på landet....

.....har jag det bra. Även om jag saknar min matte liiiiite nu när hon är på Island och roar sig utan mig.
Men här på Kulla trivs jag och jag gillar Ba & Ha. De tar hand om mig och framförallt så spetsar de min mat med fisk, kött eller blodpudding varje kväll. De vet verkligen vad Äventyrshundar vill ha.
Matte tycker det är konstigt att jag alltid äter så bra när jag är här, men det tycker inte jag.... :)I övrigt är det som vanligt här, Hanse sågar ner något random träd och jag försöker gömma stammen i rabatten. Långa promenader längs Vikingarundan. Jag försöker springa ifatt något rådjurskid. Barbro frestar med goda dofter vid spisen och jag vakar noga så att inget tappas på golvet.
Gött liv på landet helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.