Äventyrshunden Diesel

onsdag 19 augusti 2015

Borta bäst....

Det slitna uttrycket "borta bra, men hemma bäst" skulle jag vilja omvärdera.

Har precis kommit hem från en gudomlig paddelvecka med min matte då vi mest badat, myst i tältet, ätit gott, busat och suttit på kajaken och sniffat efter spännande dofter.
Och så har jag bara varit hemma en kvart typ innan matte sätter igång och ska BORSTA MINA TÄNDER, ve och fasa. Och inte nog med det, sen ska det REDAS UT TOVOR i min päls. Matte påstod att jag aldrig har haft så mycket tovor, och jag skulle vilja påstå att det aldrig har gjort så ont att få dem utredda. Har ju inget hår kvar på bröstet efter mattes framfart.

Resultatet efter 1,5 timmes tovutredning.
Det här är typ allt mitt brösthår. 

Då skulle ju en kunna tro att helvetet var över efter den här luskamningen, men nej. Då ska hon KLIPPA KLORNA också. Och det brukar väl inte var några problem i vanliga fall, men just idag tyckte matte att hon skulle klippa ända ner till pulpan så att det började blöda. Raka vägen in till duschen och bandage på.
När matte sen började yra om att jag skulle RENGÖRA ÖRONEN också då sa jag stopp. Då fick det vara nog.

Nej, borta är bäst. Hemma suger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.