Äventyrshunden Diesel

lördag 16 april 2016

Geocashing=lååååånga skogspromenader

Alltså min matte har skaffat en ny telefon, äntligen. Detta betyder att hennes geocashing-app fungerar igen, det i sin tur betyder att matte och jag ofta är ute på digital skattjakt i skogen, och som grädde på moset innebär det här låååånga skogspromenader/vandringar för min del och ofta på nya ställen!
Win-win! Matte får hitta sina skatter och jag får lufsa runt i skogen.

Idag tog vi en cash vid Pusshuset på Bogesund, där skulle man pussas för att få logga cashen.
Inte mig emot, jag gillar ju att pussa på min matte!

Puss på dig matte! 

Självklart grillade vi lunch ute i det fria!

Och fick söka skydd för aprilregnskuren som överraskade oss! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.