Äventyrshunden Diesel

måndag 27 juni 2011

Äventyr i Dalälven

Jag har varit med matte på äventyr i midsommar. Vi har sprungit, cyklat och paddlat kajak! Alltså ett triathlon! Det var väldigt spännande. Vi åkte båt en bit av sträckan också så att jag fick träffa husse litegranna. Men när matte skulle paddla utan mig så att jag och husse kunde fota henne från båten så klarade jag inte av att vara så långt ifrån matte. Jag tog ett tiger-språng rakt ner i älven och simmade ikapp matte. Som tur var kunde hon fiska upp mig på kajaken! Jag hjälpte till genom att sprattla med bakbenen allt jag kunde för att få fäste på kajaken. Roligt var det och nu längtar jag till Norge då jag, matte och husse ska vara tillsammans hela dagarna i en hel månad! Yippie!!


Denna mysiga å paddlade vi igenom


Åka kajak eller båt? Det är frågan?!Hjälper till att dra upp båten ordentligt på torra land...

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg, kul att ni hittar på så mycket skoj hela tiden :)

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillar bloggen! Vi gör vårt bästa för att leva livet från den ljusa sidan! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.