Äventyrshunden Diesel

onsdag 8 juni 2011

Min första rallylydnadstävling!

Jaha, då har jag startat i min första rallylydnadstävling! Jag körde taktiken att vila mig i form. Jag har varit med farmor och farfar på landet och blev avsläppt i stan bara en kvart innan tävlingen skulle starta. Så matte och jag räjsade till UHAC där tävlingen hölls och de var så schyssta att de hade väntat med banvandringen bara för vår skull! Jag skötte mig ganska galant faktiskt, men eftersom matte inte kom ihåg att gå med tillräckligt slakt koppel på mig så fick vi en herrans massa minus för det. Så typiskt när jag sköter mitt jobb så sköter matte inte sitt.... Men vi skramlade ihop 49 poäng (av 100 möjliga) och en hedersam 25:e plats (av 27 startande)! Och för det fick vi faktiskt ett smaskigt pris! Fantastiskt!


Jag och matte in action

Tävling i all ära, men jag tyckte det bästa på kvällen var att få träffa min favvo-tjej; Cinna!

Ååååh, en puss i örat från snyggaste Cinna!

1 kommentar:

  1. Tappert kämpat Diesel! Typisk matte att hålla på å hålla i för tajt när du gör som du ska! Men tänk på att det var hennes första Rallytävling, nästa gång kommer kopplet att fladdra!! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.