Äventyrshunden Diesel

måndag 30 maj 2011

Semester!

Jag har tagit semester! En dryg vecka ska jag vara på landet med farmor och farfar och göra absolut ingenting. Ingen träning, inga klickers, inget platsliggande, ingen apportering. Ingenting. Bara vara i skogen och snosa på goda lukter. Vila upp mig helt enkelt. Matte och husse ska paddla kajak på Åland och då måste jag tydligen ha rabiesspruta och det hade inte de tänkt på minsann. Detta upptäcktes alldeles för sent så därför tar jag semester istället. När jag kommer hem ska vi rivstarta i en rallylydnadstävling. Matte hoppas att jag kommer att vila mig i form. Så tills nästa vecka kommer jag ligga lågt på bloggen. Vill ju inte ta ut mig när jag  har semester...

Bästa leksaken på landet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.