Äventyrshunden Diesel

söndag 22 maj 2011

Skattletning!

Idag har jag och matte varit på uppletandekurs med Hundreda. Det var jätteroligt! Matte och en till dam hade trampat upp en stor ruta och där hade matte gömt mina leksaker. Först trodde jag att jag skulle spåra, men det var ju så många spår överallt så då kom jag på att om jag går med hög nos så kanske jag snappar upp någon lukt från min leksaker! Och det funkade! Jag hittade dem! Bästa skattgömman någonsin!
Sista gången sniffade jag upp mattes kamerafodral i rutan och först blev jag lite förvirrad och tog inte med mig det tillbaka till matte. Men när jag sprang till matte så fick jag ingen belöning.. Konstigt.. Efter lite funderande sprang jag och hämtade kamerafodralet och tog med mig det till matte och DÅ blev hon jätteglad och jag fick världens bästa belöning! Leverpastej!


På väg tillbaka från rutan
med min kamerafodralsfångst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.