Äventyrshunden Diesel

måndag 30 maj 2011

Blöt äventyrshelg

Matte och jag har paddlat kajak i helgen. Det var lika blött var man än befann sig, i vattnet eller i den regniga luften. Jag druttlade i när jag skulle hoppa på kajaken en gång, men det var mest för att matte paddlade för fort och jag missbedömde lite var jag skulle landa.... Men matte och jag hade mysigt ändå, jag fick ta med mig min favvo-leksak denna gång!

Väntar på att matte ska packa kajaken klart någon gång.
Själv håller jag koll så att min favvo-leksak kommer med.

Tar täten och är utkik åt matte

Nämen matte, på det här grundet
har någon byggt en hundkoja till mig!?!

Hrmpff, hur, gnaaa, får jag loss, phew, leksaken ur lastnätet?

Tadaa! Världens roligaste pryl!

Eftermiddagsluren på varma klippor är inte fel
efter en dag balanserandes på kajaken

Jag gillar skärgården!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.