Äventyrshunden Diesel

måndag 23 maj 2011

Dagens uppgift..

...var att leta reda på mattes plånbok och mattes nycklar som hon hade tappat i gräset. Jag fick prova på ett uppletande alltså idag igen. Det var ju så roligt igår, så vi körde direkt idag!
Idag var det inga problem att springa in med plånboken, för jag var inte lika förvånad över att det inte var en leksak jag fann i gräset. Så när jag nosat upp den sprang jag raka vägen till matte. Nästa gång hade hon gömt nycklarna. Jag hittade dem och tog upp dem i ett snyggt apportgrepp, men tappade dem halvvägs och sen fick jag inte riktigt tag i dem igen, så matte fick komma och möta mig halvvägs in i rutan. Men hon var stolt över mig ändå, för det är inte lätt att gripa om hennes nyckelknippa och det visste hon, hon bara testade mig lite..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.