Äventyrshunden Diesel

tisdag 17 maj 2011

Klätteräventyr

I helgen var jag med matte och klättrade i Ågelsjön. Jag tyckte det var en märklig grej, för matte bara försvann rakt upp i skyn och tog inte mig med sig. Jag ylade för allt jag var värd och till slut kom hon ner igen, tack och lov. Det bästa med helgen var att jag fick sova i tält med matte och att jag fick vara ute hela helgen!

Väntar tåmodigt på att matte ska komma ner igen...

Här är iallafall matte på marken
och säkrar den som är där uppe i skyn,
känns bättre tycker jag

Matias och jag sätter topprep

Matte och jag vilar på toppen

Det fanns små godisar i klätterväggen!
Undrar hur de hade kommit dit?

Om jag ser tillräckligt söt ut,
kanske jag också får en grillad korv...?

Jag blir så trött av att klättra,
ska bara vila lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.