Äventyrshunden Diesel

torsdag 19 maj 2011

Späckad dag!

I morse spårade jag och matte för första gången på jättelänge! Det var så himla kul och jag var jätteduktig! Matte la ut spåret innan sitt första möte och sen tog vi det innan hennes andra möte. Det kallar jag effektivitet! Jag hittade alla två pinnar på första spåret som var cirka 300 meter långt, men jag bommade slutpinnen där, men det var ju bara för att jag fortsatte spåra i mattes spår och liksom glömde bort att plocka upp den där sista pinnen! Jag ville inte riktigt inse att det var slut på spåret.

Sen körde vi ett spårupptag och det gick hur bra som helst! Jag hade spåret i nosen redan när matte drog på mig selen cirka 10 meter från där spåret gick. Jag gick åt rätt håll direkt och ganska snart hittade jag en liten, liten bit av mitt favvo-kaninskinn! Jag blev en aning överrumplad, men glad! För då kunde jag busa med matte en stund. Jag ÄLSKAR mitt kaninskinn, det är det bästa att busa med. Sen spårade jag vidare och hittade en slutpinne som jag tog upp jättefint och gav till matte. Hon blev så glad när hon fick pinnen att vi hade bästa lekstunden på länge tillsammans!

På lunchen idag så träffade vi Arrac och Emma och hade picknick i Stadsträdgården. Mycket trevligt! Arrac behöver träna lite på att vistas i stadsmiljöer, så jag bjöd in honom till mina hemtrakter. Hoppas att de kommer flera gånger!

Nu är jag på väg till landet för att underhålla farmor och farfar under helgen. Matte och husse ska på egna äventyr så jag ska vakta fåren tänkte jag. Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.