Äventyrshunden Diesel

måndag 19 november 2012

Freestylehundars Tricktävling nr 9: Hämta utskrift del 1

Okej, matte och jag har börjat träningen till tricktävlingen. Hon började med att leka dragkamp med mig och en rosa tygtrasa. Enkel match, det klarade jag galant. Jag drog för allt vad tygen höll, sen band hon fast tygtrasan i skåpdörren och jag drog allt vad tygen höll igen. Plötsligt svängde dörren upp och jag fick massor av beröm av matte! Aha, ville hon att jag skulle öppna dörren, varför sa hon inte det från början då?
Spenderade oansenligt mycket tid på att öppna dörren innan vi gick vidare på nästa moment. Inne i skåpet stod skrivaren och matte skrev ut en herrans massa papper som sprutade ut ur skrivaren. Hon var märkligt nog väldigt intresserad av dessa papper och då blev jag också genast väldigt fascinerad av dem eftersom hon var det. Till slut provade jag att plocka upp ett av dem och matte blev kanonglad! Aha, skulle jag plocka upp dem! Varför sa hon inte det med en gång då? Sen fick jag plocka upp varenda papper som hon skrivit ut, säkert minst 100 stycken. Suck, pust. Jag var helt torr i munnen efter det här och var tvungen att springa och dricka lite innan husse kom och filmade alltihop.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.